top of page

Una trobada amb el cinema internacional
Una cita con el cine internacional
A date with international cinema 

Captura de pantalla 2021-06-23 a las 14.

La primera edició del FICC – Festival Internacional de Cinema de Castelldefels- es celebrarà de l’1 al 4 de juliol a Castelldefels (Barcelona). Un certamen que pretén promoure la cultura cinematogràfica mitjançant la competició internacional de curtmetratges , la projecció de llargmetratges icònicse nglobats en una mateixa temàtica, i la celebració d’esdeveniments de participació popular per a totes les edats. Volem viure quatre dies d’inici d’estiu gaudint de cinema i entreteniment al voltant de l’entorn privilegiat que permet la localitat costera de Castelldefels. 

La primera edición del FICC - Festival Internacional de Cine de Castelldefels- se celebrará del 1 al 4 de julio en Castelldefels (Barcelona). Un certamen que pretende promover la cultura cinematográfica mediante la competición internacional de cortometrajes, la proyección de largometrajesicónicos englobados en una misma temática, y la celebración de eventos de participación popular para todas las edades. Queremos vivir cuatro días de inicio de verano disfrutando de cine y entretenimiento en el entorno privilegiado que permite la localidad costera de Castelldefels.

The first edition of the FICC - Castelldefels International Film Festival - will be held from 1 to 4 July in Castelldefels (Barcelona). An event that aims to promote film culture through the international competition for short films, the screening of iconic feature films on the same theme, and the celebration of popular participation events for all ages. We want to live four days at the beginning of a summer of cinema and entertainment around the privileged environment that allows the coastal town of Castelldefels.

CASTELLDEFELS FILM FESTIVAL 2021

CASTELLDEFELS FILM FESTIVAL 2021

Play Video
logos.jpg
bottom of page